Ben jij erbij?

In tegenstelling tot eerdere communicatie organiseren we de 2e bijeenkomst van de Brzo werkgroep van dit jaar op donderdag 29 september. Nadat we 2 jaar lang geen live bijeenkomsten konden houden, ontmoeten we elkaar weer bij KWA Bedrijfsadviseurs in Amersfoort. We starten de bijeenkomst met een inlooplunch van 12:30 tot 13:00 uur met aansluitend het programma. De bijeenkomst duurt tot 17:00 uur.

De onderwerpen die op de agenda staan zijn zeer actueel. Onze experts gaan op een leuke en interactieve manier deze informatie presenteren.

  1. Energie- en besparingsmogelijkheden: wat komt er op je af qua verplichtingen en subsidies. Welke gevolgen heeft de Klimaatwet en hoe kun je daarop inspelen?
  2. Omgevingswet: welke gevolgen heeft deze wet voor jouw specifieke Brzo‐bedrijf. Wat verandert er qua randvoorwaarden voor externe veiligheid?
  3. Interne Brzo-audits; hoe voorkom je bedrijfsblindheid en hoe blijf je voorbereid op externe audits van het bevoegd gezag.
  4. Inzage in vertrouwelijke documenten: hoe geef je het bevoegd gezag alle informatie, maar voorkom je dat gevoelige informatie via een WOB-verzoek op straat belandt.

Geef je tijdig op, zodat wij daarop kunnen inspelen. We zien uit naar jouw komst!

Door ruimte en tijd te maken om ervaringen te delen, leren wij van elkaar en zorgen wij samen voor een betere omgeving en een duurzame organisatie.