Leden
Alleen personen die werken bij Brzo-plichtige bedrijven, zoals HSE/SHE managers, veiligheid- en milieudeskundigen en procesveiligheid medewerkers, kunnen lid worden van de Brzo werkgroep.

Tarief
De contributie bedraagt € 375,- per bedrijf per jaar, exclusief btw. Bent u ook lid van de KAM contactgroep? Dan bedraagt het lidmaatschap slechts € 275,- per jaar.

Komt u in aanmerking?
Om lid te kunnen worden van de Brzo werkgroep moet u in een relevante functie werkzaam zijn bij een bedrijf of instelling.

Wat u nog meer moet weten:

  • Het bedrijfslidmaatschap is persoonlijk.
  • Het lidmaatschap is overdraagbaar bij functiewijziging of verandering van dienstbetrekking.
  • Een introducé is welkom, als het onderwerp ook interessant is voor een collega.
  • Bent u verhinderd voor de bijeenkomst? Een collega mag ook deelnemen. Lukt het niet om aanwezig te zijn? Wilt u dit dan voortijdig aan ons laten weten via: secretariaat@brzowerkgroep.nl
  • Voor deelname aan een bijeenkomst, ontvangt u (indien van toepassing) een certificaat waarmee u 0,5 SKO-punt krijgt bij Hobéon.

Aanmelden als nieuw lid
Leer van elkaar en meld u aan.

Na aanmelding nemen we telefonisch contact met u op om nader kennis te maken. U bent na aanmelding direct van harte welkom op de bijeenkomsten.

 

Recente bijeenkomsten
Deze bijeenkomst was op 06 nov 2018

Veiligheidscultuur binnen een Brzo-bedrijf

Op welke wijze wordt invulling gegeven aan de veiligheidscultuur? Welke rol heeft het management en hebben de verschillende staffuncties?

Deze bijeenkomst was op 08 jul 2019

Bedrijfsnoodorganisatie en het bedrijfsnoodplan

Het inrichten van de BNO vraagt inzicht in de bedrijfsprocessen, risico's en scenario's. Maar hoe doe je dat en wat is een adequaat ingericht BNO?

Deze bijeenkomst was op 05 jun 2018

HAZard and OPerability studie (HAZOP)

De overheid heeft een maximum vastgesteld aan risico waaraan burgers mogen worden blootgesteld. Hoe komen we tot een Normatieve Risicoanalyse Methodie...

Deze bijeenkomst was op 15 feb 2018

Werken volgens werkvergunningen

De werkvergunningen zijn er om bindende afspraken te maken met alle betrokkenen, zeker bij risicovolle werkzaamheden. Hoe doen jouw collega's dit?